Auchan Jiaxing Shopping Mall

Case Study

To avoid a traditional open space atrium, within the three-floor mall, the team wanted to use the space to achieve a balance of commercial space and leasing area; to achieve this, “Magic Boxes” were installed. At the base of the atrium, thirteen Magic Boxes are programmed with activities such as boutique stores, pop-up retail, rest areas, and more.

The Magic Boxes are irregularly stacked to mimic stacked gift boxes, create an interesting space for customers, and align with the comfortable, unique, and exciting theme of the mall. Stairs were added around the boxes to increase horizontal and vertical circulation and improve the commercial value of the shops.

The GreenbergFarrow team leveraged technology for a more interactive environment, that is not only featured in the Magic Boxes, but integrated around the mall as well to create a “Phygital” Playground; The physical and digital worlds come together for a more personalized experience. To enhance the mall’s aesthetic even more, vibrant accent colors were applied to signage and furniture, as well as inviting modular ceilings and floor patterns. The different digital and physical attractions meet all consumer needs, attracting young adults and families with small children.

Regions
Asia
Type
Retail Centers
View All Case Studies